EL TEU CAMP ENERGÈTIC

Totes les espècies del regne mineral, vegetal i animal tenen un camp energètic que les envolta i que es detecta a partir d’alguns coneixements que tothom pot aprendre. Tots nosaltres l’hem experimentat en alguns moments de la nostra vida. Recordes aquell dia que en arribar a casa et va envair un malestar que no tenia explicació i que no vas seguir analitzant perquè et feia mandra? Potser ara si fas memòria recordaràs que la presència de “posa tu el nom“ no et va agradar i notaves que la proximitat amb ell/a et tirava enrere. Doncs l’explicació d’aquest fet és que amb la teva sensibilitat, captaves el seu “camp àuric“ i que pels motius que hauràs de descobrir, si vols, existeix un desacord entre el teu camp i el seu. Per sintonia dels camps àurics has experimentat el plaer i les sensacions de benestar i felicitat en compartir  un espai íntim amb altres persones, dintre la natura, o en passejar per un jardí o contemplant unes flors.  Ara t’explicaré com pots captar el camp energètic universal “CEU”. Estàs a punt? Tria un prat o un jardí on et puguis estirar i estar una estona ben tranquil/il·la, pren tres, o més, respiracions profundes amb els ulls tancats i suaument mentre segueixes respirant vés obrint els ulls i deixa’ls entreoberts; al cap d’una estona veuràs com uns globus blanquinosos es barregen amb unes taques negres que es desplacen i desapareixen. Això que veus és el “CEU”. Si és un dia  nuvolós, ho veuràs millor. Apa, experimenta-ho. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s