MAI ESTÀS SOL!

És desesperant i també comprensible que aquell que en moments difícils contempla l’existència com un repte continu per la supervivència, caigui en el desànim, en la intolerància i fins i tot en la violència. Aquest és un moment que arriba si no t’has preocupat amb anterioritat d’esbrinar un xic què hi fas, en aquest planeta, quin és el rol que et toca viure i sota una òptica més espiritual quin és el propòsit o “dharma” de la teva vida. Pensant en les persones que la soledat les porta a posar fi a la seva existència es pot comprendre que ni la societat ni la família ni els amics ni el sistema educatiu els ha fet costat en la comprensió dels valors bàsics del viatge terrenal. Saber estar sol i alhora sentir-se ple, demostra que per alguna via has après que quan l’entorn no et dóna suport, o bé tu el rebutges, el teu coneixement et porta a entendre que et tens a tu com a font d’inspiració i de creixement. És un estadi desitjable perquè quan pots experimentar aquest estar bé amb tu mateix ets a un pas d’experimentar  emoció per la vida i per l’entorn. M’agradaria aportar amb aquest pensament una mica de llum perquè comprenguessis que el personatge més important de la teva existència ets “tu”. Podries arribar a creure que aquest pensament és una forma d’enaltir l’ego, però creure això és un gran error, ja que si la teva autoestima és alta el que faràs és enriquir el teu entorn i possibilitar que aquest sigui un espai millor. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s