OBRE ELS ULLS, ETS AQUÍ!

Uf, para, para, si et plau, posa l’atenció amb tots els teus sentits en aquest precís moment. Sí, acabes de llegir “moment”. Si en tens consciència vol dir que acabes d’entendre el petit espai que ocupa el present i que estàs preparat/ada per descobrir el poder que té adonar-te’n. Pots repetir l’exercici, “l’exercici”, ets aquí? Això que experimentes ara, hi ha persones que no ho han gaudit amb tota una existència perquè tenen la seva ment descontrolada en el temps. Què et sembla si ara observes tot el teu entorn i prens consciència de totes i cada una de les coses que t’envolten, de les olors que hi ha a l’espai en què et trobes, dels sons, de la temperatura que notes al teu cos… Pots observar alguna cosa més que cridi la teva atenció? T’agrada aquest instant que vius? Ei! Em segueixes? Repeteixo, t’agrada aquest instant que vius? Si la resposta és sí, gaudeix-lo. Si la resposta és no, canvia’l, perquè estaràs d’acord amb mi que no val la pena seguir ignorant una vivència  que et resulta desagradable. Aquí rauen les claus d’una vida millor, que es construeix mirant i interrogant el present, mai ignorant-lo. Pots practicar una mica cada dia amb un exercici molt senzill. Al matí quan et vagis a alçar, pren-te un temps abans de fer-ho, a poc a poc explica’t amb paraules l’acció que faràs i durant una estona  continua practicant l’exercici, veuràs com varia la percepció del moment que vius. Desitjo que facis grans progressos. Fins un altre dia. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s