OBRE ELS ULLS, ETS AQUÍ!

Uf, para, para, si et plau, posa l’atenció amb tots els teus sentits en aquest precís moment. Sí, acabes de llegir “moment”. Si en tens consciència vol dir que acabes d’entendre el petit espai que ocupa el present i que estàs preparat/ada per descobrir el poder que té adonar-te’n. Pots repetir l’exercici, “l’exercici”, ets aquí? Això que experimentes ara, hi ha persones que no ho han gaudit amb tota una existència perquè tenen la seva ment descontrolada en el temps. Què et sembla si ara observes tot el teu entorn i prens consciència de totes i cada una de les coses que t’envolten, de les olors que hi ha a l’espai en què et trobes, dels sons, de la temperatura que notes al teu cos… Pots observar alguna cosa més que cridi la teva atenció? T’agrada aquest instant que vius? Ei! Em segueixes? Repeteixo, t’agrada aquest instant que vius? Si la resposta és sí, gaudeix-lo. Si la resposta és no, canvia’l, perquè estaràs d’acord amb mi que no val la pena seguir ignorant una vivència  que et resulta desagradable. Aquí rauen les claus d’una vida millor, que es construeix mirant i interrogant el present, mai ignorant-lo. Pots practicar una mica cada dia amb un exercici molt senzill. Al matí quan et vagis a alçar, pren-te un temps abans de fer-ho, a poc a poc explica’t amb paraules l’acció que faràs i durant una estona  continua practicant l’exercici, veuràs com varia la percepció del moment que vius. Desitjo que facis grans progressos. Fins un altre dia. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s