ADAPTABILITAT I CANVI

Tota la vida defensant aquelles idees i comportaments que havia heretat de pares i familiars i ara que es trobava en els últims moments de la seva vida, fent front a la seva història mentre repassava els esdeveniments viscuts, amb molta amargor, es deia íntimament i amb sons quasi imperceptibles que ni pares ni parella ni fills ni amistats havien comprès les seves creences ni la seva fermesa en difondre-les. Era tan forta… Tothom ho deia.  De fet, es va passar la vida barallada amb el món, però vés a saber què passava per dintre del seu cap, no ho sabia fer d’altra manera. Es va adormir, i el seu nét, després d’uns quants anys, explicava que la seva iaia poc abans de morir va relatar-li un dels últims somnis que havia tingut i que en pocs moments l’havia fet despertar de la foscor de les seves actituds. En el somni es veia rodejada de gent que l’estimava, que reia, que l’abraçava i ella en diferents  moments era capaç d’ adaptar-se a les circumstàncies i notar com el seu “ego intern” era modelat per l’amabilitat i la tolerància del seu entorn. “Si pogués tornaria a començar”, van ser les darreres paraules. El seu nét explicava el somni en una classe que donava a la universitat; amb un tema interessant, parlava de la necessitat de fer canvis i d’estar a l’aguait de l’evolució del món, i parlava de la necessitat de ser flexibles en les idees i pensaments, fent notar que al llarg de la vida les espècies que no s’han adaptat s’han extingit. Saviesa pura! Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s