RUTINA O REFLEXIÓ?

Rutinària es diu de la persona que obra de manera mecànica i involuntària. Ens podem preguntar en quin percentatge les accions que realitzem a la nostra vida obeeixen a aquesta actitud d’obrar. És cert que hi ha tota una sèrie de coses que podem fer de forma irreflexiva perquè no comporten risc i seria malmetre recursos abocar energia creativa a l’acció, però cal discernir totes aquelles que   necessitarien una atenció especial per no errar en la decisió. Plantejo aquest “pensament” perquè molt sovint observo com les persones volen canvis en la seva vida sense posar de la seva part un aire diferent en l’acció del dia a dia. Per il·lustrar-ho, vaig trobar molt interessant el que m’explicava l’altre dia una persona propera que es desplaçava diàriament amb una maleta gran i que era la cinquena vegada que visitava un client de la part alta de la ciutat, i la veritat se li feia bastant pesat. Vet aquí que l’últim dia en sortir del metro es va equivocar i va anar per la dreta en lloc de l’esquerra que anava sempre, i ja està, arribava la solució al seu problema… Acabava  d’ensopegar amb unes escales mecàniques que li estalviaven l’esforç de pujar. El pagès mentre treballa la terra pot xiular, distreure’s amb el cant d’uns ocells, olorar els perfums que li arriben… però al moment de sembrar ha de parar atenció al que tria perquè si planta cebes no podrà collir patates. Tan senzill com això! Apartem la rutina de les coses importants de la nostra vida. Adéu.

Segueix-me a :       LOGO FACEBOOK PETIT              LOGO TWITTER PETIT

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s