VIURE BÉ AMB PARELLA!

Difícil, difícil, difícil… igual que resoldre derivades o integrals sense haver-ne après . És xocant que durant anys ens ensenyin una determinada assignatura que no utilitzarem, o molt poc, la resta de la nostra vida i que les diferents institucions educatives ens neguin el coneixement d’una cosa bàsica i que haurem de practicar sempre com són les habilitats de les relacions entre les dones i els homes. Hi ha persones que de manera natural i intuïtiva tenen una relació d’entesa, cordialitat i simpatia vers els  que hi conviuen, tan se val si l’entorn és la feina, els amics, la família o la parella, sempre somriuen –en sentit metafòric-. És un plaer estar al seu costat. Per un altre costat tenim el grup de les discòrdies, que són els que tot el dia s’esbronquen i es barallen fins i tot amb les formigues que trepitgen perquè els molesta la seva presència. Ho heu observat que a grans trets podríem fer aquestes dues classificacions?  Quin panorama… Ara em voldria centrar en la convivència amb parella que és el titular del pensament. Vull llançar una idea per poder fer un salt important en les relacions de parella. Possiblement les informacions d’igualtat entre sexes, que comparteixo, i que han proliferat en els últims anys han portat alguna confusió en el concepte, confonent igualtat amb uniformitat. Que avorrit tots iguals… Uf! Jo aposto per una vessant creativa, no vull ser igual que la meva parella, vull ser complementari! Així, segur que avanço. Adéu.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s