L’AIGUA… I LES METÀFORES QUE POT AMAGAR!

Contemplar l’aigua que baixa per un riu cabalós o la que circula amb una torrentada o la caiguda de l’aigua d’una cascada poden donar-te petits flaixos per construir  diverses metàfores que t’ajudin a entendre la vida. La força de l’aigua descendint per un torrent et mostra als ulls i a la ment que amb pressió és difícil variar de direcció els esdeveniments amb un espai de temps curt. El riu cabalós esquiva tots els entrebancs que troba en el camí sense perdre el temps a triar per on passa, perquè sap que per molt que s’esforci és impossible tindre èxit. I la cascada ens envia un missatge de transformació per mitjà de la força, quan l’aigua en picar al terra i contra l’aigua plana provoca un efecte de vaporització que mulla sense adonar-te’n i et situa en un món desconegut i diferent. Hi veieu alguna relació amb les vostres vides? Quan estem sotmesos a una forta pressió emocional volem variar el rumb de les coses en el mateix moment i ens estavellem una i altra vegada en un camí que no té sortida, i passen dies, mesos i anys, fins que ens adonem  que la vida com la música té els seus tempos. Quan caminem sense observar el procés, se’ns  presenten obstacles i ens hi barallem sense pensar que amb el nostre coneixement podíem esquivar-los.  I finalment permeteu-me, algunes vegades pel nostre sistema intern de creences –a part de les  religioses- som capaços d’afirmar  que l’aigua vaporitzada ha deixat de ser aigua… Adéu.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s