I TU QUI ETS?

T’ho han preguntat alguna vegada? T’ho has preguntat alguna vegada? Que interessant la pregunta! Si parem atenció a la resposta coneixerem força la persona que tenim al davant. Heu sentit respostes similars a aquestes? Sóc advocat, sóc cuiner, sóc mecànic, sóc funcionari, sóc músic… Per què aquesta deformació de confondre la nostra teòrica professió amb la nostra identitat, amb la nostra persona, amb el nostre jo més íntim i profund?   Probablement hi ha diferents raons del perquè ens definim d’aquesta forma. Una la podríem haver adquirit en els primers anys de la nostra vida quan ens inculcaven que l’important en aquest món és tindre “ofici i benefici”; una altra, l’efecte mirall per algú que vàrem sentir admiració en algun moment i una altra, per a mi la més perversa, la sotilesa de gent molt propera a nosaltres que ens expliquen com hem de ser perquè ens estimin. Quan caiem en aquests paranys la nostra ment  mira cap a l’inconscient per veure el que té registrat com a experiència i, per tant, dóna aquestes definicions tan llunyanes de la realitat. Si tot és “anormal” a la nostra vida podrem prescindir d’entrar més a fons amb qui som, però què passa si el personatge que ens hem muntat i en el qual ens identifiquem pels motius que siguin desapareix de la nostra vida? Doncs que ens sentirem despullats, perduts, i amb una crisi d’identitat perquè no sabrem dir qui som!   Cuidem el llenguatge, és molt poderós. Adéu.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s