L’AUTOSABOTATGE!

Entenem per sabotatge fer l’acte contrari a una idea o pensament determinat. Si aquesta agressió ens la fem a nosaltres, aleshores podem afirmar que ens fem autosabotatge. Les formes que utilitzem per fer-nos-els són molt variades. En les relacions interpersonals, pactem trobar-nos amb persones o familiars que sabem a priori que ens provocaran conflictes, mals rotllos i potser agressions físiques. I malgrat que sabem el final, pactem sofrir i agredir-nos… Per què no ho evitem? I amb la nostra salut què fem? Parlem del menjar i el beure…? No us sembla que com si fos magnèticament exercim una atracció per engolir tot allò que tenim prohibit o sabem que el nostre cos no ens admet? I després entrem en la fase de criticar-nos i culpar-nos i anímicament ens quedem molt pitjor que abans de consumir. I el nostre sistema de creences, quantes vegades el sabotegem? Moltes vegades diem “sí” i la nostra part més profunda està dient “no”, que poc entenem el nostre cervell quan en lloc d’afirmar-nos  allò que volem ens passem els anys proclamant allò que no volem sense aconseguir el resultat desitjat. Està clar que l’acoloriment de viure d’aquesta manera, el provoca una manca d’estimació molt forta cap a la nostra persona, en altres paraules, podem afirmar que aquestes actituds són típiques de persones amb una autoestima molt baixa i que no tenen cap escrúpol a sabotejar la seva vida. Viu estimant-te…és millor. Adéu.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s