VIURE EL PRESENT!

Després hi donaré més voltes, però permet-me així d’entrada manifestar-te que per mi viure el present és tindre plena consciència del que està succeint en aquest precís moment en tots els àmbits de la teva vida. Això que sembla una obvietat és certament complicat de portar-ho a la pràctica. Suposo que també hi ha una qüestió vinculada a l’educació rebuda i al fet de teoritzar excessivament i no fer-nos tocar de peus a terra. Generalment ens resulta més senzill situar-nos en els altres temps, sigui el passat  o bé el futur, perquè això comporta poder donar la culpa de la nostra situació a d’altres moments, situacions o persones sobre les quals no podem intervenir i així tranquil·lament eludim la nostra responsabilitat. Actuant així  observaràs que les solucions s’eternitzen i entrem en un bucle que no ens porta “enlloc”. Un dia descobrirem, perquè la vida més tard o més d’hora ens hi durà, que l’únic moment de poder que tenim  per variar les situacions és “el present”, el màgic present que ens permet refer el passat, i estructurar el nostre futur. I això com es fa?, us deveu preguntar; doncs una forma de tindre consciència del moment present, és evitar les fugides anàrquiques de la teva ment i educar-la en la praxis que ets tu qui governa el teu cervell i no permetent el seu domini. Prova un petit exercici! comences a verbalitzar una acció i la vas fent i li vas mostrant al teu cervell que tu decideixes! Va animeu-vos. Fins aviat. Adéu

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s