LES SEGURETATS!

Vivim en uns moments que tothom demana seguretat al seu voltant i fem esforços titànics per assolir-la. Volem la seguretat que el nostre treball el tindrem per sempre, volem la seguretat que la nostra relació de parella és perfecta i durarà fins a la mort, gestionem de forma segura els nostres estalvis o inversions perquè siguin una garantia pel demà, comprem propietats perquè quan ens jubilem puguem gaudir d’uns ingressos extres, demanem tindre els fills prop nostre per si els necessitem, i així successivament en tots els aspectes i àmbits de la nostra vida, i ho fem perquè aquesta és la forma de pensar que ens han ensenyat. Malgrat tot, descobrim amb dolor com moltes vegades a pesar dels nostres esforços no som recompensats per la vida amb els nostres anhels. T’ha passat alguna vegada? Es diu amb molta saviesa que “quan tens totes les respostes ve l’univers i et canvia les preguntes”. Si això és cert, vols dir que no esmercem una quantitat inútil d’energia en assolir objectius inadequats per ser més feliços? Fixeu-vos que les seguretats estan fonamentades en les experiències del passat que són les que coneixem. Per portar una vida creativa, diferent, apassionant, us caldrà situar-vos en una altra forma de viure-la que inevitablement us allunyarà de les seguretats. Estic apuntant a la saviesa i alhora la valentia de viure relaxadament amb la incertesa. Sé que és difícil acceptar-ho, però és el camí. Adéu.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

GRÀCIES PER SUBSCRIURE’T

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s