ELS CONSELLS… UI,UI,UI!

Que senzill resulta aconsellar sempre els altres. Hi ha en el nostre interior una força incontrolable que fa que siguem superagosarats per saber sempre el que els altres necessiten i el que els convé per ser més feliços. És mot curiós que quasi sempre coincideixi que la gent que aconsella molt, tingui unes mancances importats en la comprensió global de la vida. Els pares, amb tot l’amor, a partir d’una certa edat dels fills, els aconsellen d’una forma compulsiva i si els escoltes en les seves converses sempre repliquen que no els fan cas. Per què passa això? La meva experiència em diu que per convèncer algú cal posar-te en un nivell de sintonia amb l’interlocutor que t’apropi en lloc d’allunyar-te i, vatua!, això és l’únic que no fa un pare que confon l’autoritat amb l’educació. I què n’hem de dir, de la gent piadosa, coneguda també com a  salvadora, que tot el dia manifesta el seu gran coneixement de la vida i que determina el comportament escaient de tots els personatges del seu entorn,  fiscalitzant l’actuació dels més propers i que per dormir  necessita “xutar-se” de pastilles per reconciliar-se amb ell/a mateix/a? I dels polítics que entreveuen el futur i ens omplen de consells i saviesa electoralista dels quals si no estem vacunats en podem sortit molt decebuts! Jo crec que el millor que podem fer és donar el valor just que tingui cada consell que puguem rebre i aprendre a ser autosuficients responsabilitzant-nos de la nostra vida. Una abraçada. Adéu

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

GRÀCIES PER SUBSCRIURE’T

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s