CUIDA’T! TU NO TENS RECANVI

En la societat en què vivim assolim costums inconscients que moltes vegades poden confondre’ns i portar-nos per camins equivocats. Si el bolígraf s’acaba el llencem i en comprem un altre, usem el mocador i el llencem, es gasta el tòner de la impressora i el substituïm, la bateria del cotxe es malmet i en comprem un altre… Aquesta forma d’actuar si no som curosos fa creure a l’inconscient que és la dinàmica normal de la vida i aquest és el parany: creure que res té valor i que tot és substituïble. I què passa quan alguna part del teu cos “deixa de rajar salut”?   Immediatament busques el professional que et doni la solució: la pastilla, el massatge, la cirurgia, les vacances, etcètera. Ja ho tens arreglat! Però i si el dolor persisteix o es va repetint en el temps?  Aquest és el punt de poder en el qual has de demostrar que entens el joc de la vida. La salut és el més important per a nosaltres, i per gaudir d’una bona salut cal entendre que hem de respectar el nostre cos i la nostra ment amb la mateixa força i dedicació i cal entendre que hi ha coses del nostre cos que són insubstituïbles pel fet que som PECES ÚNIQUES i que no tenim recanvi. Normalment busquem RESPOSTES a la manca de salut i aquí rau el gran error. Per gaudir d’una bona salut, cal que al llarg de la nostra vida sapiguem fer-nos les PREGUNTES importants per emocionar-se amb la vida. Bona salut! Adéu.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

GRÀCIES PER SUBSCRIURE’T

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s