LES XARXES… UF!

Avui ja no podem viure sense el que representa la globalització. Internet i les xarxes fan que la nostra vida sigui més fàcil, més global i més ràpida… I més feliç? Aquesta última qüestió caldrà esbrinar-la amb un criteri serè, individual i molt objectiu. La primera constatació que cal esbrinar és de la forma com ens relacionem amb les xarxes i amb el “Sr.Google“, ja que de la resposta que n’obtingueu dependrà el vostre nivell de felicitat o avorriment en aquesta parcel·la de la vostra vida. T’ajudo? sí? Mira, si t’observes durant un temps i comproves que de tot el que la teva ment es pregunta busques la resposta al   “Sr.Google“ , malament. No li fas cap favor a la teva ment perquè l’emmalalteixes i tard o d’hora et passarà factura. El  “Sr.Google“ és meravellós mentre no et tornis addicte al seu ús. I amb les xarxes com et relaciones? Utilitzes la parla al voltant de la taula amb els amics? O bé hi parles per WhatsApp, Twitter o  Facebook? Si normalment ho fas  així, vols dir que no t’estàs perdent una part important de la comunicació? Jo crec que sí i a la curta t’aïllarà com a individu. Crec que les xarxes són fantàstiques i ens fan prendre consciència  que el món ha canviat i que absolutament tots podem viure amb una interrelació impensable fa uns pocs anys. Caldrà vigilar, però, que no ens allunyi del veí, perquè amb ell potser prenem un cafè, ens mirem als ulls i si cal ens fem una abraçada. Adéu, fins aviat.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

GRÀCIES PER SUBSCRIURE’T

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s