LES XARXES… UF!

Avui ja no podem viure sense el que representa la globalització. Internet i les xarxes fan que la nostra vida sigui més fàcil, més global i més ràpida… I més feliç? Aquesta última qüestió caldrà esbrinar-la amb un criteri serè, individual i molt objectiu. La primera constatació que cal esbrinar és de la forma com ens relacionem amb les xarxes i amb el “Sr.Google“, ja que de la resposta que n’obtingueu dependrà el vostre nivell de felicitat o avorriment en aquesta parcel·la de la vostra vida. T’ajudo? sí? Mira, si t’observes durant un temps i comproves que de tot el que la teva ment es pregunta busques la resposta al   “Sr.Google“ , malament. No li fas cap favor a la teva ment perquè l’emmalalteixes i tard o d’hora et passarà factura. El  “Sr.Google“ és meravellós mentre no et tornis addicte al seu ús. I amb les xarxes com et relaciones? Utilitzes la parla al voltant de la taula amb els amics? O bé hi parles per WhatsApp, Twitter o  Facebook? Si normalment ho fas  així, vols dir que no t’estàs perdent una part important de la comunicació? Jo crec que sí i a la curta t’aïllarà com a individu. Crec que les xarxes són fantàstiques i ens fan prendre consciència  que el món ha canviat i que absolutament tots podem viure amb una interrelació impensable fa uns pocs anys. Caldrà vigilar, però, que no ens allunyi del veí, perquè amb ell potser prenem un cafè, ens mirem als ulls i si cal ens fem una abraçada. Adéu, fins aviat.

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

GRÀCIES PER SUBSCRIURE’T

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s