LES ADDICCIONS…

D’addiccions variades i fèrtils…, contínuament se’n creen, arriben de forma  subtil i posem la nostra llibertat al seu servei. Les que més coneixem i en som conscients són les addicions a les drogues com el tabaquisme, l’alcoholisme, el joc, l’addicció a la feina, al sexe, al menjar,etcètera. Malgrat tot, aquestes són visibles i es detecten amb una certa facilitat, si més no, per l’entorn de l’individu que les pateix. Però ara m’agradaria parlar d’unes addiccions subtils quasi imperceptibles que condicionen de forma total les nostres vides, fins que les assumim i sanem. Em refereixo a les creences perverses  que ens transmeten pares, educadors, amics, partits…, i que les respectem com a veritats durant molts anys i que acoloren la nostra forma de pensar i actuar en el dia a dia. I què dir de les addiccions familiars que coarten els moviments individuals més bàsics sense adonar-nos-en  i ens atrapen a la xarxa de parents, fills o parella? Podem passar trenta, quaranta o cinquanta anys amb addiccions del nostre sistema de creences que solament ens aportaran sofriment a la nostra  vida. Finalment una gran crisi existencial ens fa despertar, possiblement després de caure en un pou depressiu i comencem a  valorar quantes d’aquelles coses que hem cregut a cegues són mentida i que les hauríem pogut abandonar fa anys. Cal vigilar i buscar ajuda quan et sents atrapat. Fins a una altra. Adéu

SI VOLS REBRE EL BUTLLETÍ DE NOTICIES

ENVIA >>>>>> ALTA AL CORREU

puiggros.ramon@gmail.com

GRÀCIES PER SUBSCRIURE’T

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s