RESPIRACIÓ CONSCIENT

Avui exposaré els avantatges de respirar de forma conscient com a mètode de relaxament, com a sistema per augmentar l’autoestima i com una solució per centrar-te en aquest món tan convulsiu que ens fan viure i que acceptem viure. Si ens situem en un lloc tranquil, seiem amb l’esquena recta i amb les cames i braços desencreuats i amb suavitat acluquem els ulls, ja estarem amb una bona disposició per iniciar una sessió de respiració connectada. Amb la posició descrita, comença a inhalar i exhalar l’aire solament pel nas de forma continuada. Et recomano que ho facis amb suavitat sense pausa i sense forçar la respiració. Si et vénen pensaments, com és normal, els deixes passar i et concentres en l’aire que entra i surt pel nas. Practica diàriament aquest tipus de respiració durant uns 10 minuts i veuràs els beneficis que et reportarà quant a relaxament i centrament de la teva ment. La respiració és un mitjà per facilitar el creixement humà, i l’expansió de la consciència està considerada com la base per equilibrar els aspectes físics, emocionals, mentals i espirituals que componen la nostra personalitat. Respirant així aconseguirem relaxar el nostre cervell de tal manera que el podrem situar en un estat Alfa, on les ones cerebrals s’alenteixen fins a situar-se entre 13 i 8 cicles per segon. Bé, t’animo que practiquis…, perquè el coneixement sense praxis, és quasi inútil. Adéu!

2 pensaments sobre “RESPIRACIÓ CONSCIENT

  1. Ja fa un temps que van sentí párala de tu, la verdad es que no escribo muy bien en catalán, aún que nací en Barcelona, ahora estoy fuera de España, quisiera saber si puedo aplicar tu método y si puedo recibir tu formación para desarrollar con personas afectadas por agresiones psicológicas, me sería de gran utilidad, intento desde mi modesta posición ayudar de forma altruista a personas sin medios para poder acceder a estas terapias.
    Un abrazo Noel Santos (noel.1955@hotmail.com)

  2. Hola Noel… el método lo cuento en post y es de aplicacion personal. Entrenar a otros, requiere de una formación que yo no imparto en estos momentos. Si algun dia estas por Barcelona estaré encantado de compartir contigo. Un abrazo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s