RESPIRACIÓ CONSCIENT

Avui exposaré els avantatges de respirar de forma conscient com a mètode de relaxament, com a sistema per augmentar l’autoestima i com una solució per centrar-te en aquest món tan convulsiu que ens fan viure i que acceptem viure. Si ens situem en un lloc tranquil, seiem amb l’esquena recta i amb les cames i braços desencreuats i amb suavitat acluquem els ulls, ja estarem amb una bona disposició per iniciar una sessió de respiració connectada. Amb la posició descrita, comença a inhalar i exhalar l’aire solament pel nas de forma continuada. Et recomano que ho facis amb suavitat sense pausa i sense forçar la respiració. Si et vénen pensaments, com és normal, els deixes passar i et concentres en l’aire que entra i surt pel nas. Practica diàriament aquest tipus de respiració durant uns 10 minuts i veuràs els beneficis que et reportarà quant a relaxament i centrament de la teva ment. La respiració és un mitjà per facilitar el creixement humà, i l’expansió de la consciència està considerada com la base per equilibrar els aspectes físics, emocionals, mentals i espirituals que componen la nostra personalitat. Respirant així aconseguirem relaxar el nostre cervell de tal manera que el podrem situar en un estat Alfa, on les ones cerebrals s’alenteixen fins a situar-se entre 13 i 8 cicles per segon. Bé, t’animo que practiquis…, perquè el coneixement sense praxis, és quasi inútil. Adéu!

2 comentarios en “RESPIRACIÓ CONSCIENT

  1. Ja fa un temps que van sentí párala de tu, la verdad es que no escribo muy bien en catalán, aún que nací en Barcelona, ahora estoy fuera de España, quisiera saber si puedo aplicar tu método y si puedo recibir tu formación para desarrollar con personas afectadas por agresiones psicológicas, me sería de gran utilidad, intento desde mi modesta posición ayudar de forma altruista a personas sin medios para poder acceder a estas terapias.
    Un abrazo Noel Santos (noel.1955@hotmail.com)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s