ESTAVA SOLA!

Tenia més de seixanta anys i encara s’esforçava quan es creuava amb algú  conegut (mai li vaig conèixer cap amiga o amic) per fer-li un somriure, encara que el pas dels anys li havia fet perdre aquell encant de la joventut que ho dissimula tot. Però malgrat tot, ella continuava somiant trobar algú en qui compartir la vida. En la soledat de les llargues nits de tristesa i malenconia es queixava de la seva mala sort per no haver pogut aparellar-se amb aquell pel qual tant va lluitar. Va arribar una altra parella certament, però abans d’un any la va deixar. Ara observava la seva vida i recordava el que un dia li va dir algú: “De jove  dedicaves tots els teus esforços a ser la noia desitjada per tothom però malauradament pocs s’atrevien a apropar-se’t perquè el que ho feia, havia de pactar amb les teves normes i el teu tarannà esquerp i desconsiderat envers tots nosaltres”.

Pobra de mi… es deia internament, si avui pogués començar de nou ho faria molt diferent, però ja he fet tard.

Aquí tenim un nou error de la nostra amiga… Mai és tard perquè en aquesta vida el que cal per ser feliç és tindre la capacitat de viure el present que és l’únic moment de poder que tenim per canviar coses, situacions o  comportaments. Però per viure el present hem d’agafar la responsabilitat de la vida i per algunes persones els és més senzill dir que ja han fet tard.

Adéu, amics, fins a la propera.

2 comentarios en “ESTAVA SOLA!

  1. Dir tant en tan poques línies és una quelcom admirable. «Agafar la responsabilitat de la vida», en tota la seva amplitud de significat, no fa gaire que ho he començat a entendre. L’indicatiu de que ho vaig captar és que tot d’una el futur se’m va aclarir i aplanar i em va somriure i em va dir: «sóc teu, si tu vols escoltar-me, si no em perds de vista, si sents la meva atracció». I així ho intento fer. Costa, perquè significa canviar els tics de mirar cap una altra banda, de no voler escoltar el teu interior, de no voler sentir les forces positives del teu ésser. Gràcies, Ramon!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s