PARLEM DE SEXE?

Sembla tan senzill parlar-ne, oi? i normalment la nostra resposta és un somriure, una mirada còmplice, o una resposta prepotent, o un enrogiment de la pell o un mutis teatral. Quan toca parlar de sexe, per què no ho fem  millor amb la parella, els amics o els companys de feina? Possiblement hi ha raons diverses, però n’hi ha una que ens fa molt de mal i és no haver tractat, amb normalitat i des de tots els àmbits, l’educació del sexe i tindre a la nostra base de dades una sèrie d’informacions errònies que ens limiten i ens provoquen infelicitat. Durant molts anys a la meva consulta he tractat aquest tema i es repeteixen les mateixes pautes de comportament tant en els homes com en les dones. Una de les dificultats de les relacions sexuals entre una parella rau en l’excés o en la  baixa praxis, sense parlar-ne ni consensuar-ho amb l’altre. Vull dir que l’un o l’altre pot tindre’n ganes amb més freqüència i si no s’acorden les pautes de comportament, et pots passar la vida neguitejat/ada per l’esforç de practicar sexe quan no et ve de gust o aclaparat/ada per no practicar-ne quan vols. Això és un caos que porta la infelicitat. Tot aquest problema és possible resoldre’l amb una bona comunicació. Us remeto al pensament que vaig publicar “Comunicar-se bé!” per treure’n noves pautes de comportament i gaudir del sexe lliurement i sense limitacions. Adéu.

TWITTER I FACEBOOK

CLICA >>> LOGO TWITTER PETIT   LOGO FACEBOOK PETIT   clica newsletter

2 comentarios en “PARLEM DE SEXE?

  1. La Pilar i jo hi estem d’acord. Ens comuniquem bé entre nosaltres i no ens cal comunicar-nos amb altres sobre aquest tema. Si algun dia se’ns presentèssin problemes ja en parlaríem.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s