APRENDREM A VIURE?

–Te n’has adonat? –li deia ell a ella després d’una llarga discussió que els havia portat a estar emmurriats més de sis hores d’aquell cap de setmana que prometia ser meravellós. Una altra vegada havien caigut en el mateix parany. Ella li comentava que recordava aquest mateix tipus de discussió a la llar dels seus pares i que mai la van saber resoldre. El cas és que mentre s’anaven asserenant els ànims i una lleugera i fina pluja mullava la terra, l’olor que desprenia els va transportar a un estat “alfa“ i els obria una llarga conversa en què abordaven els pros i contres de tot el que havia succeït. La conclusió va ser molt bona, crec que val pena analitzar-la. Ells argumentaven: naixem i ens protegeixen pares i familiars, ens porten a la guarderia, fem les primeres passes, els primers mots, els primers dibuixos, les primeres relacions amb els companys…; a l’escola aprenem a llegir i a escriure, aprenem matemàtiques, geografia, història, literatura…; a la universitat compartim experiències profundes d’investigació amb el professorat i altres col·legues, i malgrat tots els coneixements, no trobem ningú al llarg del nostre camí que ens eduqui en la gestió de les emocions, que tant ens fan sofrir. Saps?, adéu depressions, discussions i mals rotllos!, avui mateix em poso a les mans d’un professional que m’ensenyi a viure. Adéu.

 

A Twitter i Facebook, cada dia tens un petit pensament per llegir i compartir. 

CLICA>>>           LOGO TWITTER PETIT       LOGO FACEBOOK PETIT        clica newsletter

 

Un pensament sobre “APRENDREM A VIURE?

  1. Una de les coses que tinc clares és que em moriré i no ho sabré TOT. És a dir que mentre en tingui capacitat, els sentits ben oberts i aprendre tot el que sigui possible.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s