APRENDREM A VIURE?

–Te n’has adonat? –li deia ell a ella després d’una llarga discussió que els havia portat a estar emmurriats més de sis hores d’aquell cap de setmana que prometia ser meravellós. Una altra vegada havien caigut en el mateix parany. Ella li comentava que recordava aquest mateix tipus de discussió a la llar dels seus pares i que mai la van saber resoldre. El cas és que mentre s’anaven asserenant els ànims i una lleugera i fina pluja mullava la terra, l’olor que desprenia els va transportar a un estat “alfa“ i els obria una llarga conversa en què abordaven els pros i contres de tot el que havia succeït. La conclusió va ser molt bona, crec que val pena analitzar-la. Ells argumentaven: naixem i ens protegeixen pares i familiars, ens porten a la guarderia, fem les primeres passes, els primers mots, els primers dibuixos, les primeres relacions amb els companys…; a l’escola aprenem a llegir i a escriure, aprenem matemàtiques, geografia, història, literatura…; a la universitat compartim experiències profundes d’investigació amb el professorat i altres col·legues, i malgrat tots els coneixements, no trobem ningú al llarg del nostre camí que ens eduqui en la gestió de les emocions, que tant ens fan sofrir. Saps?, adéu depressions, discussions i mals rotllos!, avui mateix em poso a les mans d’un professional que m’ensenyi a viure. Adéu.

 

A Twitter i Facebook, cada dia tens un petit pensament per llegir i compartir. 

CLICA>>>           LOGO TWITTER PETIT       LOGO FACEBOOK PETIT        clica newsletter

 

1 comentario en “APRENDREM A VIURE?

  1. Una de les coses que tinc clares és que em moriré i no ho sabré TOT. És a dir que mentre en tingui capacitat, els sentits ben oberts i aprendre tot el que sigui possible.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s