DONAR I REBRE

Assegut al costat d’aquell salt d’aigua, es deixava portar per una sensació de pau i relaxament que feia temps que no experimentava, eren uns moments màgics plens d’enigmes i emocions. La volada d’uns ocells el van distreure fent-li alçar la mirada cap a l’infinit. Els seus ulls van quedar cecs en encreuar-se amb els raigs del sol que al migdia era poderós. Mentre es fregava els ulls i escoltava la remor de l’aigua, el van envair uns pensaments que encara en aquests moments el tenen ple de felicitat. Estava meravellat pensant en els anys que feia que les entranyes de la terra guardaven delicadament aquella aigua per poder-la abocar al riu en el moment precís. Què passaria –és preguntava– si la terra practiqués aquella mala virtut de rebre aigua sense donar-ne?, i es deia que possiblement les fonts s’estroncarien, els rius perdrien cabal i l’aigua escassejaria arreu del planeta. Deepak Chopra, en el seu llibre Les set lleis espirituals, ens explica molt bé de quina forma actua en el nostre ésser el saber “DONAR I REBRE”, per no tallar el flux energètic de la vida. Us faig practicants d’a-questa llei i si algú te dubtes sobre la seva forma de procedir, li proposo que es faci preguntes com aquestes:

– Què dono dels meus recursos?

– Sóc agraït amb qui em dóna?

– Sempre me’n sobra o sempre me’n falta?

Podeu afegir-hi les vostres preguntes i valorar el punt on us trobeu. Adéu.

Un pensament sobre “DONAR I REBRE

  1. Ni me’n sobra ni me’n falta. Estic agraït amb qui em dóna i sempre procuro donar a qui ho necessita. Tanmateix de vegades m’adono que no l’encerto. Però això si no tinc cap problema en reconèixer l’error i rectificar. I sempre amatent al món: observar, escoltar, intentar percebre i gaudir de tot el que rebo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s