DONAR I REBRE

Assegut al costat d’aquell salt d’aigua, es deixava portar per una sensació de pau i relaxament que feia temps que no experimentava, eren uns moments màgics plens d’enigmes i emocions. La volada d’uns ocells el van distreure fent-li alçar la mirada cap a l’infinit. Els seus ulls van quedar cecs en encreuar-se amb els raigs del sol que al migdia era poderós. Mentre es fregava els ulls i escoltava la remor de l’aigua, el van envair uns pensaments que encara en aquests moments el tenen ple de felicitat. Estava meravellat pensant en els anys que feia que les entranyes de la terra guardaven delicadament aquella aigua per poder-la abocar al riu en el moment precís. Què passaria –és preguntava– si la terra practiqués aquella mala virtut de rebre aigua sense donar-ne?, i es deia que possiblement les fonts s’estroncarien, els rius perdrien cabal i l’aigua escassejaria arreu del planeta. Deepak Chopra, en el seu llibre Les set lleis espirituals, ens explica molt bé de quina forma actua en el nostre ésser el saber “DONAR I REBRE”, per no tallar el flux energètic de la vida. Us faig practicants d’a-questa llei i si algú te dubtes sobre la seva forma de procedir, li proposo que es faci preguntes com aquestes:

– Què dono dels meus recursos?

– Sóc agraït amb qui em dóna?

– Sempre me’n sobra o sempre me’n falta?

Podeu afegir-hi les vostres preguntes i valorar el punt on us trobeu. Adéu.

1 comentario en “DONAR I REBRE

  1. Ni me’n sobra ni me’n falta. Estic agraït amb qui em dóna i sempre procuro donar a qui ho necessita. Tanmateix de vegades m’adono que no l’encerto. Però això si no tinc cap problema en reconèixer l’error i rectificar. I sempre amatent al món: observar, escoltar, intentar percebre i gaudir de tot el que rebo.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s