TRIA… ON VOLS SER!

La vida és una tria, pots anar al darrere o pots anar al davant. El coneixement és necessari per poder avançar, però quan vols fer un salt important a la vida,  has d’intentar desaprendre el coneixement i pensar per tu mateix, perquè, si no, la immensa majoria de les vegades continuaràs repetint tot allò que s’ha fet,  s’ha dit o s’ha escrit. Si vols ser original, si vols inventar, si vols llançar-te al buit, has de crear del no-res i per crear del no-res has d’aprendre una tècnica bàsica que és tindre la capacitat d’ignorar, en el moment que penses pel teu compte, tot el que els seminaris, els llibres i  les conferències t’han ensenyat  (cal sortir de la teoria).

És una manera de viure activament, de viure apassionadament, i una manera de tindre motivació per la vida. Analitzar el que passa, buscar solucions, buscar les teves solucions, no les solucions a què han arribat molts altres pensadors. T’encoratjo a fer-ho, no és senzill però és fantàstic quan ho pots fer, perquè et sents creador del teu destí, et sents amo de les teves decisions, et sents responsable de la teva vida, sents que vius i que estàs viu. Adéu.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s