AGRAÏMENT!

Expressar l’agraïment és una cosa fantàstica. Això és el que a mi em ve molt de gust fer a totes i a tots vosaltres que m’heu manifestat la vostra simpatia i la vostra complicitat en la lectura de tots aquests pensaments que he anat publicant. A aquells amb qui encara no hem coincidit també els estic molt agraït.

Probablement, per a molts de vosaltres han estat una sorpresa, aquests escrits, i també de qui venien, però per a mi ha estat una agradable sorpresa veure que, si més no, han servit per saludar-nos, per comunicar-nos, per compartir opinions, per somriure’ns i per descobrir-nos.

S’apropen unes dates molt especials, perquè normalment són viscudes de forma diferent pels membres de la mateixa família i això moltes vegades comporta tensions que cal preveure per evitar alguns conflictes.

Recordeu el que va dir Oscar Wilde:

“Els nens comencen estimant els pares. Quan són grans, els jutgen i de vegades fins i tot els perdonen.“

És la vida…!

Amigues, amics, fins al 2012, després de Reis, que cada setmana tornaré a portar un pensament als llocs habituals on els recolliu.

De tot cor,

BONES FESTES

i si ens trobem, m’agradarà molt que ens fem una

BONA ABRAÇADA.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s