ALERTA! QUE NO ET TAQUIS

Estava asseguda en un bar, tenia uns trenta-vuit anys, ben plantada, una dona que es feia mirar. Prenia una cervesa, feia molta calor, la copa gelada… Va alçar la cervesa i la va anar tirant lentament des d’uns quaranta centímetres. De sobte va apartar la copa, i la cervesa queia sobre la taula i el regalim que feia es repartia entre el terra i la faldilla del seu vestit. Com si despertés d’un somni, va patir un ensurt… i es va quedar mirant, mirant-se i dient-se que acabava  d’entendre dos aspectes importants de la vida:  el primer, que qualsevol efecte té una causa anterior, i el segon, que les decisions del present condicionen el futur. Ella ha comprès       perfectament que si no hagués apartat la copa hauria succeït el que passa sempre: que la cervesa hauria caigut dintre la copa. El fet de moure-la ha provocat tota una sèrie d’esdeveniments diferents. Mentre observava aquest pensament va comprendre que hem de ser molt curosos, perquè de vegades a la nostra vida apartem la copa… i en  apartar-la, ens esquitxa i ens taca, i si no era això el que volíem, no cal culpar ningú, perquè som nosaltres els responsables finals de les nostres decisions.

2 comentarios en “ALERTA! QUE NO ET TAQUIS

 1. Cuando queremos hacer las cosas a nuestro gusto, siempre, siempre corremos el riesgo de acertar en la copa o, que se nos caiga en la falda-pantalones, y quizás lo que queríamos era eso, porque si no la vida llega a ser tan aburrida, como cuando nos creemos que portarnos bien
  es lo correcto. Gracias y disculpen el atrevimiento. Portensé mal,
  si no quieren aburrirse.

  • ☺☺☺😈☺😈😈😈

   *Ramon Puiggròs Cardona* * consultor de * * pensament creatiu * * i terapeuta de respiració*

   *www.puiggros.com *

   *Abans d’imprimir el correu, pensa si és realment necessari : el Medi Ambient és cosa de tothom.*

   SI NO VOLEU REBRE MÉS COMUNICACIONS SI US PLAU RESPONEU EL CORREU INDICANT* BAIXA*

   2015-12-06 14:29 GMT+01:00 ramonpuiggroscardona :

   >

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s