AVUI ÉS AVUI…!

– Va ser fantàstic, vàrem estar tot el matí a la platja amb un sol que feia fabulós, que escalfava la terra, banyant-nos, gaudint de la vista de l’aigua transparent blau verdosa, de la sorra que brillava com si tingués espurnes d’or… Va ser un matí fabulós.

– I amb qui vas anar-hi?

– Amb ell.

– No fotis!, però si ell em va dir que ahir havia estat un dels pitjors dies de la seva vida, que havia estat tot el matí fora de si, molt intranquil recordant la nit anterior, que va tindre una forta discussió i que va engegar a rodar tot el seu projecte, que no li havia servit de res haver treballat tant…

Perdona, perdona, és que sembla que haguéssiu estat a llocs diferents, perquè tu em parles de com t’ho vas passar de bé i ell em parla d’un dia nefast de la seva vida, no entenc res.

Amiga, amic, això passa de vegades… o moltes vegades, que la mateixa realitat és percebuda de forma diferent pels personatges que la viuen. La diferència és que uns viuen el present i d’altres viuen atrapats en el passat. Evidentment, viure en el passat no et permet viure el present i llaurar un bon futur. Per tant, és per pensar-s’hi molt…, perquè si fas com el nostre amic que vivia L’AVUI ANCORAT A L’AHIR, ET POTS PERDRE PER LA VIDA.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s