CREA EL QUE VOLS !

No ho aconseguiré…, no pot ser… No, és que jo… No, no pot ser, jo ho provaré…, jo ho provaré, però és molt complicat, és molt difícil, no ho aconseguiré! Això ho comentava al seu amic. Havia de presentar-se a una reunió per exposar el seu projecte. Si convencia la gent, s’hauria resolt el problema que més el preocupava en aquest moment, tindria feina. Va fer l’entrevista…, no els va convèncer i no li van donar la feina. Estava  convençut que es posaria nerviós, que hi hauria confusió en el moment de l’exposició, que s’adonarien que era massa jove, que veurien que li mancava experiència, que no podria superar aquell moment de pressió… I com són les coses, oi?  Va succeir tot exactament com ell havia planificat, com ell havia previst.

Si, com el nostre amic, veus amb tota claredat que la força dels pensaments pot crear la realitat que nosaltres tenim, t’encoratjo i t’animo que dirigeixis els teus pensaments de forma positiva i que substitueixis els teus pensaments destructius per afirmacions positives que et portin a la realitat que vols.

T’asseguro que la teva situació i la teva manera de funcionar per la vida canviarà, perquè no tinguis cap dubte que els PENSAMENTS CREEN LA REALITAT.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s